12.10.2016

ÖZBEK KUR'AN KURSU'NDA AŞURE PROGRAMI

11.10.2016 tarihinde Muharrem ayı Aşure günü münasebetiyle Özbek Camii'nde Müftülüğümüz tarafından bayanlara yönelik Aşure proğramı tertib edildi. İl vaizi Amine BAYRAM'ın moderatörlüğünü yaptığı program, kısa bir takdim konuşmasının ardından, il vaizi Ersa BİNGÖL'ün Kur'an tilavetiyle başladı. Ardından il vaizi Hatice AKYÜZOĞLU 'Kur'an ve İlim' konulu konuşmasını yaptı. Merkez Yatılı (Kız Kur’an Kursu) hafızlık öğrencilerinin seslendirdiği ilahilerle gönüllerin coştuğu program il vaizi Hatice SANCAKLI'nın 'Hafızlığın Önemi' konulu konuşmasıyla devam etti. Hafız öğrencilerimizin Kur'an tilavetleriyle taçlandırılan program il vaizi Melek ALTINTAŞ YILMAZ'ın yaptığı duayla son buldu. Aşure ikramıyla daha da tatlanan program izleyenlerin büyük ilgi ve beğenisini topladı. Özbek Camii banileri Aşure ikramında bulundu.

30 kişilik kapasiteye sahip Özbek Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu için kayıtlar devam ediyor.