25.10.2016

Sınav duyurusu (Vekil İ-H ve M-K)

T.C.

YALOVA VALİLİĞİ

İl Müftülüğü

Sayı     :74844628-902-1046                                                                               25/10/2016

Konu   :Vekil İmam-Hatip İlanı

YALOVA MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU!

Yalova İl Merkez ve İlçelerinde çeşitli nedenlerle boşalan veya boşalacak olan İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım kadrolarına (Dolu Kadroya) açıktan vekaleten atama yapılacatır.

Vekaleten atanmak isteyenlerin (Dolu kadroya) Diyanet İşleri Başkanlığının Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 18. maddesinin dokuzuncu fıkrasının c bendinde “imam-hatip ve müezzin-kayyım kadrolarına açıktan vekil olarak atanacaklarda, atanacağı kadro için asılda aranan şartları haiz adaylar arasından il müftülüğünce yapılacak sınavda başarılı olanların açıktan vekil olarak ataması yapılacaktır”.hükmü yer almaktadır.

Şartları taşıyan isteklilerin aşağıda belirtilen tarihler arası İlimiz Müftülüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

SINAVI KAZANMALARI HALİNDE VEKALETEN ATAMA

İŞLEMLERİNDE BULUNMASI GEREKLİ EVRAKLAR:

1-Dilekçe.

2- Sabıka Kayıt Belgesi

3- Diploma(En Az İmam-Hatip Lisesi Diploması)

4- Hafızlık Belgesi (Hafızlık Belgesine Sahip Olanlar)

5- Sağlık Raporu(Yazılı Beyan)

6- Askerlik Belgesi(Yazılı Beyan)

7- Mal Bildirimi Beyannamesi

8- Fotoğraf (Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 Adet)

9- 2014 veya 2015 yılları KPSS (DHBT) Sonuç Belgesi (Başkanlıkça Belirlenen 60 ve üzeri Puanı Almış Olmak)

İsteklilerin en geç 26/10/2016-09/11/2016 tarihleri arası mesai saati bitimine kadar Yalova İl Müftülüğümüze başvurmaları ve imtihanın yapılacağı 10/11/2016 Perşembe günü saat 09.00’da İlimiz Müftülüğünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Faksla yapılan müracaatlar kabul edilmemekte olup, postadaki vaki geçikmeler dikkate alınmayacaktır. 09/11/2016 tarihinden sonra yapılan müracaatlar işleme konulmayacaktır.

İlgililere ilanen duyurulur.

Kahraman YAMAN