05.12.2016

Servisli 14 Günlük 1. ve Servisli 24 Günlük 1. Tur Umreciler Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile Umreye gidenler.

Servisli 14 Günlük 1. Tur (43 kişi) Umreciler 03 Aralık 2016 Cumartesi günü Çiftlikköy İlçemizden kutsal topraklarla dualarla uğurlandı.

İl Müftü Vekili Kahraman Yaman yaptığı konuşmada; Ömürde 1 defa umre yapmanın müekked sünnet olduğunu belirttikten sonra; Umrenin fazileti ile ilgili Peygamberimizin (s.a.v.) şu Hadislerini zikretti: "Hac ve Umre için Beytullaha gidenler, Müslümanların Allah'a gönderilmiş temsilcileridir. Dua ederlerse, Allah dualarını kabul eder. Mağfiret dilerlerse bağışlar." "Kabeye giren kimse, günahları bağışlanmış olarak çıkar" Akabinde yapılan duadan sonra umreciler Medineye gitmek üzere uğurlandı.

- 24 Günlük 1. Tur (16 kişi)01.12.2016 Perşembe Günü Müftü Yardımcısı Halil Eriş, düzenlenen programla dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandılar.