18.05.2017

İslami İlimler Fakültesinde Geleneksel Hadis Ezberleme Yarışması düzenlendi

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı’nın öncülüğünde İl Müftülüğünün katkılarıyla Geleneksel Hadis Ezberleme Yarışması’nın bu yıl üçüncüsü düzenlendi.

Yalova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda yapılan yarışmaya, İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim HATİPOĞLU, İl Müftüsü Turgut AÇARİ, Hadis Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ebubekir SİFİL, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İl Müftüsü Turgut AÇARİ kısa bir selamlama konuşması yaparak, yarışmaya katılan bütün öğrencileri tebrik etti ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmada dereceye girenler, İl Müftülüğümüzün de katkılarıyla para ve Umreyle ödüllendirildi. Yarışmaya katılıp hadislerin tamamını ezberleyen diğer öğrencilere birer takım Şifâ-i Şerîf kitabı hediye edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.