18.05.2017

Rizom Tatil Köyünde personelimizin katılımıyla “Aile” konulu konferans gerçekleştirildi.

İl Müftülüğü personeli, eş ve çocuklarının katılımıyla Yalova Rizom Tatil Köyü konferans salonunda aile haftası nedeniyle “Aile” konulu konferans gerçekleştirildi. Konferanstan önce personel ve aileleri mütevazı bir sofrada bir araya geldiler.

İl Müftüsü Turgut AÇARİ’nin verdiği konferansta; ailenin tanımını yaparak, aile içi ilişkilerin nasıl olması gerektiğini, ailede bireylerin birbirlerine karşı görev ve sorumluluklarını hatırlattı. Mutlu ve huzurlu aile hayatının temelinde yatan iki şeyin sevgi ve birbirine karşı saygı olduğunu belirtti. Aile hayatına dinimizin verdiği önemin üzerinde de duran İl Müftüsü AÇARİ, ayet ve hadisler ışığında Peygamberimiz’in (s) örnek aile hayatından örnekler vererek diyanet personelinin de bu kapsamda daha dikkatli davranmaları ve örnek almaları gerektiği tavsiyelerinde bulundu.

Diyanet personeli ve eşleri, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirip teşekkür ettiler ve benzer etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular.