25.07.2017

15 Temmuz Din ve Değerlerimiz Başlıklı Panel Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 05.07. 2017 tarih ve E.42102 sayılı yazısı gereği “Ezanları Susturan Darbelerden, Darbeleri Susturan Salâlara” şiarıyla 15 Temmuz 2016 tarihinin seneyi devriyesinde tüm yurtta gerçekleştirilecek programlarla anılması istenmiş, bu bağlamda Müftülüğümüzce 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 14.30 da Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde bir panel düzenlenmiştir. Panel’in oturum başkanlığını il müftümüz Turgut AÇARİ yapmıştır. Panelistler Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. İlyas AKYÜZOĞLU ve Yard Doç. Dr. Muhammet BEYLER ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve yetimleri Derneği Yalova Şube Başkanı Mustafa ÜRKMEZ konuşmacı olarak katılmışlardır. Panele, Din görevlileri Kur'an kursu öğreticileri ve öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katılmıştır.