14.08.2017

İşitme Engellilere Yönelik Umre Ödüllü Yarışma

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Türkiye geneleninde düzenlemiş olduğu, İşitme engellilere yönelik UMRE ÖDÜLLÜ DİNİ BİLGİLER YARIŞMASI’nın Yalova etabı tamamlandı.

Yarışmayla ilgili şartlar ve lüzumlu bilgiler, yazıyla ilgili yerlere ulaştırıldı. 13 kişinin başvuruda bulunduğu yarışmaya 10 kişi katıldı.

İl Müftüsü Turgut AÇARİ’nin başkanlık ettiği jüride İl Müftü Yardımcısı Halil ERİŞ, İşaret Dili Tercümanı Yasemin DENİZLER ve Eng.Koordinatörü Murat BİROL görev aldılar.

07.08.2017 günü İl Müftülüğünde yapılan yarışma sonucunda, Ahmet AYDIN isimli kardeşimiz birinci oldu.

İlk üçe girenlere Müftülüğümüzce mütevazi hediyeler takdim edildi. Ayrıca katılanlara da Diyanet yayınlarından muhtelif kitaplar hediye edildi.