15.08.2017

2017 Yılı Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesi ile Yalova’dan hacca gidecek (Normal Tip) hacı adayları dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı.
                10 Ağustos 2017 Perşembe günü gece saat:23.00 da Yalova Sosyal Güvenlik Kurumu (SKG) yanı meydanından müftülüğümüzce düzenlenen hacı uğurlama merasiminde din görevlilerimiz tarafından Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu.
                İl Müftüsü Turgut AÇARİ hacı adaylarına hac ibadetlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmeleri, ülkemizi güzel temsil etmeleri, günahsız olarak sağlık ve afiyet içinde tekrar sevdiklerine ve ailelerine kavuşmaları temennisinde bulundu. İl Müftü Yardımcısı Kahraman YAMAN’ın yaptığı duanın ardından, topluca söylenen telbiye ve selat-ü selamlarla hacı adaylarımız kutsal topraklara uğurlandı.

Bursa Yenişehir 8. kafile ilk önce Medine’ye ve daha sonra Mekke’ye gideceklerdir.

.