17.08.2017

Yaz Kur'an Kursları "Camii Çocuk Buluşması" Programı Yapıldı

2017 Yılı Yaz Kur'an Kursları ''Cami-Çocuk Buluşması'' Merkez Gazı Osman Paşa Camii'nde 16.08.2017 Çarşamba günü yapıldı.

Yalova İl Müftü Yardımcısı Mehmet Baki BİLGİLİ ve Mahalle camileri öğrencilerinin yansıra velilerinde katılımıyla büyük ilgi gördü.

Programda konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Baki BİLGİLİ '' Kur’an kurslarına devam eden siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyorum, sizlerin Kur’an öğreniminize vesile olan anne ve babalarınıza, hocalarınıza teşekkür ediyorum."

Merkez Gazı Osman Paşa Camii ve Kur'an Kursu görevlilerinin hazırlayıp sunduğu programda, yaz Kur'an kursu öğrencileri mihraptan Kur’an-ı kerim tilaveti, kürsüden vaaz ve minberden hutbe ve dua okuyarak izleyenlere duygu dolu anlar yaşattılar. Programın ilerleyen dakikalarında ilahiler okundu ve program sonunda hediyeler takdim edildi.

12 Haziran 2017 tarihinde başlayıp 18 Ağustos 2017 tarihler arası üç dönemlik yaz Kur'an kursları programı sona erdi.