01.11.2017

Hafız Öğrenciler İl Müftüsü Turgut AÇARİ’yi makamında ziyaret ettiler.

Yalova İl Müftülüğüne bağlı Safranyolu Kur’an Kursunda eğitimlerini tamamlayan 9 kız öğrencimiz, İstanbul’da yapılan Hafızlık Tespit Sınavına katılarak başarılı oldular.

Öğrencilerimiz mutluluklarını paylaşmak amacıyla, İl Müftümüz Turgut AÇARİ’yi makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Kendileriyle bir süre sohbet eden İl Müftümüz, hafızlık hocaları başta olmak üzere tüm öğrencileri ayrı ayrı tebrik edip başarılarının devamını diledi.

İl Müftüsü Turgut AÇARİ, sohbet esnasında öğrencilere, hafızlıklarını unutmamaları, verdikleri emeğe yakışacak alanlarda çalışmaları ve hafızlık geleneğini gelecek nesillere de aktarmaları gerektiği tavsiyelerinde bulundu.

Yapılan ikramların ardından, İl Müftüsü Turgut AÇARİ, günün anısına tüm öğrencilere birer eşarp hediye etti. Öğrenciler ile hocaları, il müftülüğünün ilgisinden memnun olduklarını ifade ederek, makamdan ayrıldılar.