11.09.2018

ÇINARCIK KYK'DA KURAN KURSU

Çınarcık Müftülüğümüz tarafından İlçe Müftüsü Sayın İdris YAVUZYİĞİT'in girişimleriyle Çınarcık KYK Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilere yönelik D Grubu Kuran Kursu açılmıştır.

Yurda yerleşen tüm öğrencileri tebrik eden müftümüz verdiği mesajda:"Yurt içerisinde açmış olduğumuz Kuran Kursumuza sizleri bekliyoruz. Sizler bizlere Allah'ın emanetlerisiniz. Bizler maddi ve manevi anlamda her zaman sizlerle beraber olacağız. İnşallah sizlerde bizlerle beraber iyilik adına güzelliklere katılacak, sosyal etkinliklerimize katkı sağlayacak ve gelişerek büyüyeceğiz. Biz sizinle büyük bir aile olacağız. Başarılar diliyorum." dedi ve İlgi ve alâkalarından dolayı KYK Yalova İl Müdürü Sayın Mehmet KALYON Beye, KYK Yurt Müdürü Aysun Okur ÖZDEMİR'e, Kurs öğreticisi Nurşen YAVUZYİĞİT'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.