20.07.2022

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Yalova Valiliği tarafından etkinlik düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Yalova Valiliği tarafından etkinlik  düzenlendi. Etkinliğe Vali Sn. Muammer Erol, Belediye Başkan vekili Sn. Mustafa Tutuk , Jandarma Komutanı Albay Sn. Mustafa Bakçepınar ,Yalova Üniversitesi rektörü Sn. Mehmet Bahçekapılı ,Yalova milletvekilleri Sn. Ahmet Büyükgümüş , Sn. Meliha Akyol , Yalova İl Emniyeti Müdürü Sn. Göksel Topaloğlu , İl Özel Genel Meclisi Başkanı Sn. Hasan Soygüzel, İl Müftümüz Sn İlyas Yılmaztürk ile protokol mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik istiklal marşı ve saygı duruşu , Kur'an-ı Kerim tilaveti, protokol  konuşmaları sonrası İl Müftümüz Sn İlyas Yılmaztürk tarafından yapılan dua ve din görevlilerimiz tarafından verilen sela ile sona erdi.