15.08.2017

Yaz Kur'an Kursları Arası Bilgi Yarışmasının Finali Yapıldı

Yaz Kur'an kursları arası bilgi yarışmasının finali 14.08.2017 Pazartesi günü müftülük toplantı salonunda yapıldı. Yarışmaya il merkezinde ve ilçelerde yapılan Bilgi yarışmalarında birinci olan öğrenciler katıldı.

Dini bilgilerden, sure meallerinden ve sureleri ezbere okuma şeklinde yapılan yarışmada Yalova ili Fatih Camii yaz Kur'an kursu öğrencisi Üftade IŞIK erkek öğrenciler arasında birinci olmuştur. Sugören köyü yaz Kur'an kursu öğrencisi Yağmur KÖSE kız öğrenciler arasında birinci olmuştur.

Çınarcık Taşliman Cami Kur'an kursu öğrencisi Tabassum AFRİDİ ikinci,

Çiftlikköy Hacı Mehmet Bakay Kur'an kursu öğrencisi Nergis YILMAZ üçüncü olmuşlardır.

İzleyici olarak gelen Kur'an kursları öğrencilerimizin söyledikleri ilahiler ve salavatlarla coşkulu bir şekilde yapılan Final yarışmasının sonunda İl Müftüsü Turgut AÇARİ tebrik ve teşekkürlerini ifade eden kısa bir konuşmadan sonra katılımcılara ödüllerini vermiştir.

Yarışmaya gelen yarışmacı ve izleyici bütün öğrencilere yapılan ikramların ardından program tamamlanmıştır.