12.09.2024

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ ilçemizi ziyaret etti

Açılış programları için Yalova'ya teşrif eden Muhterem Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hocamız Cumartesi günü İlçemiz Gökçedere Merkez Camii müştemilatında faaliyete geçirilen Termal Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret edip din görevlileriyle hasbihal etti. Gençlik merkezinin ilçedeki gençler ve çocuklar için manevi değerlerini öğrendiği, dini ve ahlaki eğitimlerle mücehhez olduğu bir ilim ve irfan mektebi olması için dua edip, manevi değerlerin genç nesillere aktarılmasının önemli olduğunu ifade etti. Ayrıca bu tür projelerin yaygınlaşmasının toplumun manevi gelişimine katkı sağlayacağını belirterek Gençlik Merkezimize destek veren kurum ve kuruluşlara, hayırsever vatandaşlarımıza ve emeği geçen din görevlilerine teşekkür etti.

Başkanımıza bu ziyarette Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Kıymetli Hafız Osman Şahin ve İl Müftümüz Saygıdeğer İlyas Yılmaztürk eşlik etti.