05.10.2023

Altınova ilçesi Din Gönüllüleri yemekte buluştu.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle, Altınova Belediye Başkanı Sayın Dr. Metin ORAL, ilçede görev yapan din görevlilerine ikramda bulundu.

Altınova Belediyesi Kültür Merkezinde verilen yemek davetine; Altınova Belediye Başkanı Sayın Dr. Metin Oral , Termal İlçe Müftüsü Sayın Enes YILMAZ, Altınova İlçe Müftüsü Sayın Ümit KARTAL, Eyüpsultan Müftülüğü Beşinci Levent Camii İmam Hatibi Sayın Mahmut EROĞLU, Bağcılar Müftülüğü Cevat Yerlikaya Camii Baş İmam Hatibi Sayın İbrahim TUNÇ İlçe Vaizleri Ali Rıza ÖZTÜRK, Zühal ÖZKARTAL, Emekli Din Görevlileri ve ilçede görev yapan tüm din görevlileri ile Kur’an Kursu Öğreticileri ve aileleri katıldı.

Program ilçe müftümüz Sayın Ümit Kartal’ın açılış ve selamlama konuşmasıyla başladı.

Belediye Başkanı Sayın Dr. Metin ORAL, “Din görevlilerinin namaz kıldıran memur değil, sosyal hayata müdahale eden kanaat önderi arasında yer alır” dedi.

Akabinde ise Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Eyüp Müftülüğü Beşinci Levent Camii İmam Hatibi Mahmut EROĞLU, Bağcılar Müftülüğü Cevat Yerlikaya Camii Baş İmam Hatibi İbrahim TUNÇ hocalarımız, din görevlilerimize "Tecrübe Paylaşımı" semineri verdiler.

İlçe Müftümüz Sayın KARTAL, Belediye Başkanı Sayın Dr. Metin ORAL ve ekibine, Termal Müftüsü Sayın Enes YILMAZ’a, semineri veren Mahmut EROĞLU, İbrahim TUNÇ hocalarımıza ve proğrama katılım sağlayan bütün misafirlere teşekkürlerini sundu.